Sosyal medyada bizi takip edin
Blog Thumbnail

Pleksiglas Duşakabin

Pleksiglas, sert hâle getirilmiş şeffaf plastikten üretilmekte olup günümüzde temperli cam duşakabin modellerine kıyasla daha da sık tercih edilir olmuştur. Pleksiglas’ın üretim aşamasında yararlanılan sert plastik, kırılmalar konusunda oldukça dayanıklı bir maddedir.

Aynı zamanda pleksiglas duşakabin modellerinin bu kadar sık tercih edilmesini sağlayan unsurlardan bir diğeri de dayanıklılığının yanı sıra temizlik konusunda da oldukça pratik ve kullanışlı olması durumudur. Pleksiglas duşakabinlerde faydalanabileceğiniz bir diğer özellik de tercih etmeniz hâlinde üretim aşamasında duşakabin yüzeyinde özel bir kaplama kullanılarak su ve toz birikimine engel olması durumudur.
Pleksiglas esnemeye elverişli bir madde olduğundan pleksiglas duşakabinlerde sıra dışı pek çok şekil ve model de kolaylıkla uygulanabilmektedir.


Pleksiglas duşakabin modellerinin pastel ve şeffaf seçeneklerinin bulunmasının yanı sıra renk kartelası da oldukça geniş olup her kullanıcının zevkine hitap edebilmeye yatkındır. Pleksiglas duşakabinlerde kullanılan cam desenleri için ise; damla, yunus, kristal gibi sık kullanılan ve tercih edilen seçenekler mevcuttur.