Sosyal medyada bizi takip edin
Blog Thumbnail

Duşakabin Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Duşakabin almadan önce ilk olarak yapmanız gereken; çeşitli firmaları ve ürünlerini inceleyerek nasıl bir duşakabin modeli istediğinize karar vermek olacaktır.

Tercihlerinize uygun bulduğunuz duşakabin modelini belirledikten sonra ise; banyonuzda duşakabin yaptırmaya karar verdiğiniz bölümün ölçüsünü alarak duşakabin ölçünüzü belirlemeniz gerekmektedir. Satın almayı tercih ettiğiniz duşakabin modeli için net bir fiyat talebinde bulunabilmeniz, doğru ölçü verebilmeniz ile gerçekleşebilecek bir durumdur.  Eğer ölçü almada problem yaşayacağınızı düşünüyorsanız firma ile anlaşarak evinize gelip ölçü almalarını sağlayabilirsiniz.

Duşakabininiz için temperli mi yoksa polistren cam mı istediğinize ve seçmiş olduğunuz camın kalınlığına karar verdikten sonra duşakabininizin profil kalınlığını da belirlemeniz gerekmektedir. Duşakabininizde kullanılacak olan profilin; mat krom, parlak krom ya da beyaz seçeneklerinden hangisi olacağını da anlaşmış olduğunuz duşakabin firmasına belirtmeniz doğru olacaktır.

Duşakabin ile birlikte duş teknesi ya da küvet de satın almaya karar verdiyseniz; küvetinizin yüksekliğini belirlemelisiniz. Satın alacağınız küvet ya da duş teknesinin akrilik olmasına dikkat etmeniz sağlıklı olacaktır çünkü akrilik yüzeyler, kullanıcılara kir tutmamak gibi bir imkân sunduğu için daha sık tercih edilmektedir.


Duşakabininizi satın alırken montaj sürecini mutlaka belirlemeniz gerekmektedir. Montajı gerçekleşmediği takdirde duşakabini satın almış olmanız size herhangi bir fayda sağlamayacaktır, bu sebeple siz ve anlaştığınız firma için uygun olan bir montaj tarihini belirleyin ve mümkünse bunu yazılı bir akitle de desteklemeye çalışın.